Recensies

Iris

Bij elke fybromyssage verdwijnt de pijn steeds meer. Elke sessie verloopt anders, volgens de behoeften van dat moment, zodat de juiste plaatsen onder handen genomen worden voor een optimaal resultaat.
Bovendien wordt je geholpen door een gedreven en warme persoon met gouden handen... een aanrader!
Bedankt!


Sylvia 

Super enthousiast was ik na deze heerlijke behandeling die veel meer was dan een massage . Gouden handen en een ongelooflijke kennis van het lichaam dus zeker gaan. Een aanrader.

Thomas 

Ik mag dan geen trekvogel zijn, zoals de naam van deze massagepraktijk, maar toch heb ik het geluk gehad om op een massagetafel te verzeilen en er Sara De Becker te leren kennen als massagetherapeute. De keuze voor het woord therapeute is hier weloverwogen, want Sara werkt vanuit een holistische benadering. Zo combineert ze haar achtergrond in Westerse massagetechnieken ( relaxatiemassage, fybromyssage,...) en anatomie met Oosterse voedingsleer en blijft ze zich in die richting verder bijscholen. Ik heb begrepen dat zij zich verder gaat verdiepen in Chinese massagetechnieken (Tuina en Guasha), iets wat ik als gediplomeerde in de Oosterse talen en culturen alleen maar kan appreciëren, maar wat ook resulteert in een zeer natuurlijke manier van masseren.
Door allerlei omstandigheden heb ik vaak last van geblokkeerde rug, veel spanning in mijn schoudergordel en nek. Vandaar dat ik niet lang aarzelde om Sara te contacteren voor een relaxatiemassage. Na 17 jaar wekelijkse kinesitherapie in het verleden was ik het wel gewend dat er aan mijn lichaam werd 'gewerkt', maar door haar diverse achtergrond slaagde Sara erin om heel open en hands-on mijn verschillende probleemzones te deblokkeren. Dit deed ze door allereerst te informeren naar mijn verwachtingen, en dan door te luisteren naar wat mijn rug en schouders haar te vertellen hadden onder de druk van de massage. Sara kende mijn studie-achtergrond, dus gaf ze ook enkele referenties naar de Chinese lichaamsleer, wat de massage op zich voor mij ook zeer informatief en tegelijkertijd vertrouwd maakte. Dit illustreert voor mij dat ze haar klant centraal stelt. Ook de omkadering droeg hiertoe bij. Het enige minpunt? Dat de tijd niet even wat trager verliep. De effecten achteraf waren toch wel opmerkelijk; zo heb ik een tiental dagen geen last van spanning meer gehad, en merkte ik dat mijn manier van bewegen net dat tikkeltje meer souplesse in zich had. Dit zegt voor mij genoeg: Sara's aanpak werkt, en haar handen zijn goud waard wat mij betreft.

Rita

Ik ging al een tijdje naar een kinesist omdat ik last had van een pijnlijke nek.  Daarnaast nam ik ook regelmatig pijnmedicatie. Sara heeft mij enkele keren behandeld en mijn nekpijn is volledig verdwenen. Ze werkt niet alleen op mijn nek, maar ook op de meridianen die hiermee in verbinding staan. Eerst was het wat raar voor mij omdat ze mijn voeten behandelde ipv mijn nek. Deze manier van werken was voor mij volledig nieuw. Al snel had ik door dat deze therapie haar vruchten afwerpt. Ik ben niet alleen van mijn nekpijn verlost, maar hij blijft deze keer ook weg! Naast de behandeling heb ik ook nog voedingsadvies gekregen. Het helpt mij niet alleen om gezonder te leven, maar ik ben er ook nog eens enkele kilootjes door afgevallen!! Een behandeling bij Sara is zeker en vast een aanrader!

Fabienne

Ik ben bij Sara een massagesessie gaan doen een echte aanrader
voor mij is het meer dan een massage
Ik was geblokkeerd aan mijn nek en aan mijn schouders en veel stress
ze heeft een wonder gedaan aan mijn nek en aan mijn schouders
voor de stress ook maar ik moet ook op mijn eigen werken ivm mijn stress
ik ga zeker terug gaan

Dank u Sara top en tot later

PS: Neem zeker contact op met Sara voor meer uitleg

Grt
Fabienne

Adrian

At times, our own light goes out and is rekindled by a spark from another person. Each of us has cause to think with deep gratitude of those who have lighted the flame within us
Thanks Sara!!


Riri

Op een onverwacht moment mocht ik ervaren wat de ooracupunctuur juist inhoudt. Sarah vertelt je op een rustige manier exact wat je kan verwachten, antwoord duidelijk op eventuele vragen en geeft je een vertrouwelijk gevoel. Het voelde allemaal beetje gek in het begin maar had wel degelijk resultaat. Zeker een ervaring om eens uit te proberen!

Bea

Bedankt voor het leuke cadeau heb er heel veel van genoten van je hot stone massage het is een aanrader aan iedereen we zullen zeker nog afspreken nogmaals bedankt

Kristien

Bedankt voor dit mooie cadeau ! Ik heb gisterenavond enorm genoten van de hot stone massage. Volledig ontspannen thuis gekomen en een ganse nacht zeer vast doorgeslapen, zonder medicatie te moeten nemen. Als fibromyalgie patiënt (en dus zeer slechte slaper) kan ik zeggen dat dat al zeer lang geleden is. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden ! Ik ga zeker terug.

Gerd

Heel goed, niet mijn eerste en zeker niet mijn laatste bezoek. 

Fabienne

Zeker boeken voor massage!  Zij heeft een nieuw techniek om mijn rugpijn te verhelpen en die slaat goed aan. Dank je Sara,ik heb al een nieuw afspraak!

Anja

Magische handen. Toffe madam. Zeer positieve energie. Veel kennis die thuis goed is toe te passen. Producten van alka te verkrijgen is ook een pluspunt. Top.

Linda

Acceuil très chaleureux. Explications claires concernant les soins et les clients sont vraiment mis à l'aise. Zeer warme verwelkoming. Duidelijke uitleg over de zorgen, de klanten kunnen zich echt op hun gemak voelen. N'hésitez pas à prendre un rendez-vous pour votre bien-être et vous en sentirez les bienfaits bien longtemps après la séance. Aarzel niet om een afspraak te maken om verwend te worden en u zult de langdurige voordelen na de sessie ervaren.

Sandra

Sara is een zeer goede gastvrouw en geeft duidelijke en volledige informatie over de behandeling. Neemt haar tijd om je op je gemak te stellen. Ze straalt haar energie uit. Haar behandeling en verzorging was heel doeltreffend en ik maak graag een volgende afspraak bij Sara. Was na de verzorging helemaal zen

Francine

Heb echt genoten van mijn hot stone massage , voelde mij hele maal ontspannen.Ook het zetten van acapunctuur was heel goed gedaan. Top gedaan Sara!

Michel

Gewoon doen! Doet zo'n deugd! Relaxerend! Toffe Madam en super content. Dikke pluim !

Anoniem

Geen beter moment voor een ontspanningsmassage als na een lange lockdownperiode, zonder wellness of enige ontspannende massage. Mijn lichaam (en vooral mijn verkrampte rugspieren) en geest hebben intens genoten! Bedankt Sara!

Chantal

Sara weet als geen ander hoe ze jou volledig in relaxmodus kan brengen. Ze heeft een luisterend oor waardoor ze meteen kan doorgronden wat de problematiek is en gaat hierdoor heel doelbewust te werk. Ik kan haar omschrijven als een massagetherapeute met heel veel kennis, een gouden hart en handen die kunnen toveren 

Greet

Dag Sara, ik wil je laten weten dat ik een goede nacht had dankzij jou. Een vriendin zag direct aan mijn gezicht dat ik vandaag een goede nacht had. Het verschil met voor de behandeling is énorm! Ik voel mij echt véél beter. Mij zal je alleszins nog terugzien.

Chris

Ik had last van uitstralingspijn in mijn been. Sara heeft acupunctuur gecombineerd met magneten. Ik kende deze techniek nog niet, maar de dag nadien was de pijn verdwenen en nu, 3 weken later ben ik nog steeds pijnvrij! Echt super  Dank je wel Sara!!

Locaties in Erps-Kwerps en Heers 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin