Uit eigen ervaring weet ik wat werkt

Sara

uw begeleider in rust

Ik ben Sara.

De naam van mijn massagesalon is Ave de Paso wat trekvogel wil zeggen in het Spaans. Als ik mezelf mag vergelijken met een vogel, kies ik voor de zwaluw. Ik hou er van om de wereld te ontdekken op allerlei manieren. Ik ben verliefd op het zuiden en ik laat me leiden door mijn ziel naar mijn bestemming.
De zwaluw herinnert ons er ook steeds aan wanneer de zomer of winter op komst is. Ze laat ons maw zien dat aan alles een einde komt, zowel aan de mooie tijden, maar ook aan de moeilijke.

Jaren geleden kwam ik in een situatie terecht waar de westerse geneeskunde mij zei dat ik kerngezond was. Maar desondanks deze diagnose voelde ik dat er iets mis was.

Mijn belangstelling voor lichaam en geest werd aangewakkerd en ik ging zelf op zoek om een manier te vinden om mijn lichaam weer in balans te brengen.
Tijdens mijn zoektocht kon ik kennis maken met Oosterse en Chinese therapievormen. En al snel werd mij duidelijk dat dit hetgeen was waar ik naar op zoek was. De keuze om mij om te scholen was dan ook zeer snel gemaakt.
Via deze kennis wil ik graag door middel van oude geneeswijzen, de moderne gezondheidsklachten verhelpen.

Heel vaak zetten onverwerkte of onuitgesproken emoties zich in het lichaam vast, waardoor men last heeft van allerhande pijntjes en kwaaltjes. In sommige gevallen kunnen deze emoties zelfs ernstige gevolgen hebben op lichamelijk vlak.

Ik hanteer een holistische visie en probeer te luisteren naar de noden van jouw lichaam, geest en ziel.


Mijn erkenning

Jing Luo Therapeut

Meridianenstelsel specialist

In ons lichaam lopen meridianen (Jing in Chinees betekent grote lijnen). Deze meridianen zijn energiebanen waardoor onze Qi, levensenergie, stroomt. De banen hebben ook nog kleine vertakkingen (Luo in Chinees). Samen vormen ze het volledige meridianenstelsel.
In een gezond lichaam stroomt de energie vloeiend door de energiebanen en voel men zich gelukkig en evenwichtig.
Gezondheidsklachten treden op wanneer er ergens in het lichaam een blokkade zit waardoor de energie niet meer kan doorstromen.
Door een combinatie te maken van allerlei technieken zal er een behandelplan worden opgemaakt op maat van jouw lichaam.

Levens-en zielsmissiecoach

Lifecoach

Wanneer je voelt dat je vast bent gelopen op een bepaald thema of thema's in je leven zou het handig zijn om even op een pauzeknop te kunnen duwen en op adem te komen.
Helaas werkt het zo niet. Toch probeer ik via coaching een ontspannen sfeer te creëren waar je al je twijfels, frustraties en wensen kan uiten. 

Wanneer je vragen hebt over je zielsmissie gaan we aan de slag met archetypes. Via opstellingen kunnen we inzoomen op bepaalde emoties die zich gedurende het proces zich aanbieden. 

Soulcoaching is voor mij een erg breed begrip en daarom is het ook zo moeilijk te definiëren.  Ik luister naar je situatie en ga samen met jou op zoek naar manieren om deze aangenamer te maken. Jij zal uiteindelijk de stap zelf moeten zetten, maar ik begeleid je graag door jouw proces.

TCM Therapeut

Traditionele Chinese Geneeskunde

TCM of TCG traditionele Chinese Geneeskunde is de verzamelnaam van verschillende technieken die gebruikt worden in de Chinese natuurgeneeskunde. We spreken hier over moxa ( warmte toevoegen), guasha ( schraaptechniek), acupunctuur,( ooracupunctuur, anti aging acupunctuur, traditionele acupunctuur) tui na ( massagetechniek) enz enz...

Het is een holistische aanpak want we gaan op zoek naar de oorzaak van de klacht en willen dus niet enkel de symptomen aanpakken. TCM kan op alle klachten toegepast worden zowel fysiek van aambeien, ontstekingen, littekens, hoofdpijn,... maar ook mentale klachten zoals depressieve gevoelens, onzekerheid, enz kunnen aangepakt worden. Het is een hele rijke geneeskunde gebaseerd op de natuurelementen en met de bedoeling op je volledig weer in balans te krijgen.

Locaties in Erps-Kwerps en Heers 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin