Medicinale olie, cràme en huisspray

Alles wat u zoekt om tot rust te komen

Voor behandelingen verwijs ik u graag door naar www.saradebecker.be

Detox

 Deze olie is aangeraden wanneer je last hebt van hoofdpijn en migraine, wanneer je 's nachts vaak wakker wordt tussen 1 en 3u, wanneer je last hebt om je te concentreren. Je voelt dat er niet te veel mag mis lopen omdat je nu al op ontploffen staat. Dat korte lontje put je uit. Je voelt dat je door te hard te werken nog meer uitgeput raakt waardoor je lontje nog korter wordt. Je hebt vaak last van een dikke opgezette buik en een opgeblazen gevoel

Verkrijgbaar in 300ml en 100ml

Brisa Marina

Brisa Marina letterlijk vertaald is zeebries. Deze olie laat je ontspannen en neemt de stress weg . Hij is specifiek gemaakt om je lichaam te ontstressen en om je geest tot rust te brengen.

Verkrijgbaar in 300ml en 100ml 

Mujer

Deze olie helpt je om in je vrouwelijke kracht te gaan staan. Hij ondersteunt je eierstokken en baarmoeder. Via deze olie maak je connectie met je oerkracht. Wanneer je last hebt van PMS, migraine tijdens je menstruatie, onregelmatige cyclus , zal deze olie je soelaas bieden
Verkrijgbaar in 300ml en 100ml  

Ibiza Vibe

De olie Ibiza Vibe is gemaakt voor mensen die steeds negatief denken, die blijven malen in hun hoofd. Wanneer je door dit continu in je hoofd zitten niet meer goed kan concentreren. Ook personen met een depressie zullen blij zijn met deze olie.
Verkrijgbaar in 300ml en 100ml   

Fenix

Herrijs als een fenix! Deze olie is ideaal wanneer je richting een burn-out gaat of wanneer je er middenin zit. Deze olie ondersteunt je en zal je helpen om weer te herrijzen uit de asse! Daarnaast helpt hij ook bij angsten, lage rugpijn, en bij weinig energie

Verkrijgbaar in 300ml en 100ml    

Yin Yang 

Deze olie helpt je om weer in balans te komen of in balans te blijven. Het biedt ontspanning op fysiek en mentaal vlak.
Verkrijgbaar in 300ml en 100ml    

Mariposa Azul

Deze blauwe vlinder helpt je om van alle schimmelinfecties af te raken.Heb je een schimmelnagel of een lelijke uitslag op je huid, dan is deze de redder in nood voor jou.
Verkrijgbaar in 300ml en 100ml     


Citrus Kiss

Citrus Kiss is speciaal gemaakt om ontstekingen aan te pakken. Heb je last van een tenniselleboog, golfarm, hielspoor enz enz dan is deze olie dé redder in nood.
Verkrijgbaar in 300ml en 100ml     


Beso Dulce

Deze olie is aangeraden wanneer je je sloom voelt, wanneer het lijkt alsof er een mist in je hoofd hangt, je staat moe op en moet je door de dag sleuren, hebt moeite met concentreren, bij overgewicht en wanneer je maar niet tot actie kunt overgaan ondanks de vele ideeën in je hoofd. Je blijft maar constant piekeren en 'ja maar' is een zeer gekende uitvlucht.
Verkrijgbaar in 300ml en 100ml      

Wil je graag bestellen of heb je nog vragen? 

Vul dan hier het contactformulier in

300ml  - 60 euro
150ml   - 30euro

3 x 150ml - 80 euro
3 x 300ml - 170 euro

Locaties in Erps-Kwerps en Heers 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin