Coaching

Soulcoaching

Ik hanteer net zoals bij mijn massages een holistische visie.
Hiermee bedoel ik dat ik niet alleen naar het probleem kijk, maar ook naar de context, wat doet het met jou, met je omgeving, waar heb je vandaag het meeste last van en wat wil je veranderen?

Samen gaan we op zoek naar een manier waarop we het probleem op een andere manier kunnen bekijken.
Soms moet je daarvoor een nieuwe weg inslaan en dat kan emoties oproepen. Angst voor het onbekende, angst voor reacties uit je omgeving, verdriet omdat je misschien iets of iemand zal moeten loslaten, boosheid omdat je je verslagen voelt,....

Een coachingsessie kan doorgaan al wandelend in de natuur of voor het haardvuur vergezeld van een warm drankje, buiten op het terras... verschillende opties zijn mogelijk.

Je zal opdrachten meekrijgen naar huis en de resultaten worden tijdens een volgende sessie besproken. Het kan zijn dat je zelf al tot inzichten bent gekomen of dat we er tijdens een sessie nog moeten toe komen.

Heb je nog vragen over de coaching? Aarzel dan niet om mij te contacteren.Opstellingen


(Familie)opstellingen is een hele krachtige tool om tot inzicht te komen van een bepaald probleem.

Een opstelling is systemisch werk. Het gaat er van uit dat we allemaal beïnvloed worden door systemen waar we deel van uit maken. Zo is een familie een systeem, maar ook het team waarmeer je samenwerkt is een systeem, een organisatie waar je lid van bent, je lichaam op zich, enz...
De plaats die jij in zo'n systeem inneemt zal ( onbewust) bepalen hoe jij in het leven staat.

Door een opstelling kun je inzicht krijgen over je plaats binnen een bepaald systeem, ook kun je leren waarom je steeds in hetzelfde gedrag hervalt. Dit inzicht kan je helpen om zaken anders aan te pakken.

Een opstelling kan soms ook heftige emoties oproepen. Als coach zal ik hier dan  ( individueel) dieper op inzoomen indien dit nodig blijkt. Ook als je later met nog vragen zit, kun je steeds terug bij mij terecht.


Practisch:
Doe makkelijke, lichte kledij aan. ( jogging, sportschoenen)
Je kan ter plaatse nog beslissen of je een opstelling wil doen of als je enkel als representant wil deelnemen.
Er zal een drankje en een versnapering voorzien worden. 
Graag cash en gepast ter plaatse betalen.