Coaching

Soulcoaching

Ik hanteer net zoals bij mijn massages een holistische visie.
Hiermee bedoel ik dat ik niet alleen naar het probleem kijk, maar ook naar de context, wat doet het met jou, met je omgeving, waar heb je vandaag het meeste last van en wat wil je veranderen?

Samen gaan we op zoek naar een manier waarop we het probleem op een andere manier kunnen bekijken.
Soms moet je daarvoor een nieuwe weg inslaan en dat kan emoties oproepen. Angst voor het onbekende, angst voor reacties uit je omgeving, verdriet omdat je misschien iets of iemand zal moeten loslaten, boosheid omdat je je verslagen voelt,....

Een coachingsessie kan doorgaan al wandelend in de natuur of voor het haardvuur vergezeld van een warm drankje, buiten op het terras... verschillende opties zijn mogelijk.

Je zal opdrachten meekrijgen naar huis en de resultaten worden tijdens een volgende sessie besproken. Het kan zijn dat je zelf al tot inzichten bent gekomen of dat we er tijdens een sessie nog moeten toe komen.

Heb je nog vragen over de coaching? Aarzel dan niet om mij te contacteren.NLP 

Neuro Linguïstisch Programmeren


Heb je last van bepaalde negatieve denkpatronen, overtuigingen? Loop je met bepaalde angsten, stress of onzekerheden? Heb je iets heftigs meegemaakt of zit je in een rauwproces waardoor je het gevoel hebt dat je vastloopt in je leven. Wil je stoppen met roken?

NLP kan je hierbij helpen! Via NLP gaan we nl je systeem herprogrammeren. 
Alles wat je meemaakt zet zich namelijk vast in je systeem. Door te 'herprogrammeren' gaan we je herinnering niet wissen, we gaan wel de heftige emotie die eraan gekoppeld is neutraliseren. Hierdoor zul je niet langer de drang hebben om te roken, of niet langer angstig zijn in een bepaalde situatie. Je gaat met andere woorden dus anders reageren op situaties, waar je tot op heden op vastliep.

NLP is in principe een korte en snelle oplossing voor allerhande problemen. Het is echter wel mogelijk dat, afhankelijk van de ernst van de klacht er bekeken zal worden of we de klacht(en) in 1 of meerdere sessies zullen aanpakken.

Je mag er op vertrouwen dat je in een veilige omgeving terecht komt. Ik stel de sessie af op jouw persoonlijke vragen.

Trek voldoende tijd uit voor een sessie, deze kan snel 1u 30 tot 2u duren.

Prijs 60 euro per uur.